Eco Lifestyle Masterclass

Learn online from the best

Eco Lifestyle Masterclass

In 1 maand een meer ecologische levensstijl

Eco Lifestyle Masterclass

Prijs: €35 per persoon. Nodig vrienden uit en krijg -5% korting vanaf 2 deelnemers, -10% vanaf 3 deelnemers.

Duur: 1 maand
 

Niveau: voor beginners en meer gevorderden
 

4 online modules: elke week één module van +/- 25 minuten 

Deze online masterclass kan je volgen wanneer en waar je wilt. 

Je wil graag (verder) stappen nemen naar een meer ecologische levensstijl, maar je vindt geen nieuwe inspiratie of je hebt een duwtje in de rug nodig? Of, je hebt de 'basics' al onder de knie en je wil je graag verder verdiepen
 

In deze maandelijkse reis krijg je veel inspiratie, informatie en leuke uitdagingen om je ecologische levensstijl naar een hoger niveau te tillen. Of je nu net begint met een milieuvriendelijke levensstijl, of al veel stappen zet, voor iedereen valt er veel te ontdekken aangezien een duurzame levensstijl heel persoonlijk is.
 

Elke week reizen we naar een andere wereld van een ecologische levensstijl: eten en keuken, de kleerkast, natuurlijke verzorging en de badkamer, en ten slotte creatieve innovatie (4 modules). Bovendien heb ik gepassioneerde 'changemakers' die expert zijn in hun vak aangesproken zodat je kan leren van de beste.

 

Test en verdiep jouw kennis, ontmoet de duurzame 'changemakers' van vandaag, en deel deze ervaring met nieuwe eco-buddies. Klaar om nog een grotere positieve impact te maken?

Hallo! Ik ben Emilia.

Ik ben eco-gids en oprichtster van Eco Tours Mixua.
Mijn missie is jou helpen om inspiratie op te doen en plezier te beleven terwijl je stappen zet naar een meer ecologische levensstijl. Doe mee met mij aan deze onvergetelijke online masterclass! Contacteer mij in geval van enige vraag.

Wat krijg je?

 1. 4 modules van +/- 25 minuten vol met tips & tricks, video-interviews met experts en uitdagingen om actie te (blijven) nemen. Elke week reizen we naar een andere ecologische wereld. Scroll naar beneden voor meer details.

 2. Wekelijkse challenge: elke week krijg je een nieuwe uitdaging. Daag jezelf uit en ga aan de slag!
   

 3. Stel al jouw vragen aan de changemakers, eco-gids Emilia of de andere deelnemers via een gesloten forum. Maak bovendien eco-vrienden met dezelfde positieve instelling als jij.
   

 4. Jouw investering in levenslange kennis en unieke ervaring bedraagt slechts €8 per module. 

Jocelijn G.

Super interessante tips & tricks en verhalen van duurzame ondernemers. Erg Inspirerend.

Tine V.H.

Emilia maakt er een zeer interessante en aangename beleving van met veel inspiratie om mee te nemen. Aanrader!

Lut M.

Ik vond het erg leuk: veel nuttige info van de “insiders” zelf, aandacht voor het “waarom”, op een leuke manier gebracht (dialoog, interactie) en de uitdagingen om er onmiddellijk zelf mee aan de slag te gaan! 

Inhoud 4 modules

 1. Voeding: Een van de meest impactvolle veranderingen om wat ecologischer te  leven is meer plantaardige voeding eten. Wat is de impact van veeteelt? Hoe krijg je de kids of partner mee? Waar moet je op letten? Waar vind je inspiratie? EVA vzw is een van de meest bloeiende en snelst groeiende vegetarische organisaties in Europa die je graag hiermee helpen.
   

 2. Eerlijke mode: Het is niet gemakkelijk om te weten of kleren op een ecologische en fairtrade manier gemaakt zijn. Soraya, designer van studio AMA, geeft haar tips mee. Deze Gentse changemaker herdenkt de mode-industrie en maakt unieke kledingstukken uit restafval van de lokale textielindustrie. 
   

 3. Verzorging: Onze huid is ons grootste orgaan en absorbeert wat we erop aanbrengen. Echter, om de ingrediëntenlijst van verzorgingsproducten te verstaan, moeten we bijna een Master in chemie hebben. Ontdek o.a. tips om de ingrediëntenlijst snel te begrijpepen, met welke ingrediënten we moeten opletten en waarom zelf producten maken duurzamer is dan de supermarktmerken. Herboriste Marion van Marion Maakt neemt je mee in de wereld van kruiden, planten en DIY.

 4. Urban farming: Microgroenten zijn een opmars aan het doen. Wat vroeger slechts een mooie versiering was op de borden van chef-koks was, is nu een erg gewilde superfood. Gentse stadsboerderij PachaGreens, genomineerd voor de newB award voor innovatieve nieuwkomer in de landbouw, kweekt (h)eerlijke microgroenten volgens de principes van duurzaamheid. Waarom zijn microgroenten superfoods? Op welke manieren kan je deze klaarmaken? Hoe kan je deze zelf kweken?

Stap 1: Schrijf je in. Graag nakijken dat je e-mailadres juist is ingevuld. 
 

Stap 2: Schrijf het bedrag over op
BE84 9733 7082 3859. Je inschrijving is pas voltooid bij betaling.

 

-5% korting vanaf 2 inschrijvingen,
-10% vanaf 3 inschrijvingen! #ecobuddy


Lees de veelgestelde vragen of ga naar de privacy policy

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black LinkedIn Icon

Inschrijving of info

 
 
Copyright © 2020 Mixua - all rights reserved - hello@mixua.be - BE0733 569 923