Logo_Mixua_RGB.png

Prijs €8 per module.
Totaal van slechts €32. Klik op de roze knop hieronder om je in te schrijven.

Duur: 1 maand

4 online modules: elke week één module van +/- 25 minuten 

Deze online masterclass kan je volgen wanneer en waar je wilt. Controleer zeker je spamfolder na inschrijving.

Eco Lifestyle Masterclass

Learn online from the best

 

Je bent al stappen aan het nemen naar een meer ecologische levensstijl, maar je vindt geen nieuwe inspiratie? Je hebt de 'basics' al onder de knie en je wilt je graag verder verdiepen? Je bent benieuwd wie de  gepassioneerde helden zijn die vandaag aan de kar trekken van de circulaire economie?

Om je hierbij te helpen, heb ik gepassioneerde changemakers en duurzame ondernemers die expert zijn in hun vak aangesproken zodat je kan leren van de beste.

 

Bovendien dagen we je uit om zelf aan de slag te gaan. Een maand lang, bekijken we elke week een ander thema binnen een ecologische levensstijl: voeding, eerlijke mode, verzorging en innovatie. Vier verschillende modules.

 

Test en verdiep jouw kennis, ontmoet de duurzame helden van vandaag, en deel deze ervaring met nieuwe eco-buddies. Klaar om nog een grotere positieve impact te maken?

Hallo! Ik ben Emilia.

Ik ben eco-coach en oprichtster van Eco Tours Mixua.
Mijn missie is jou helpen om inspiratie op te doen en plezier te beleven terwijl je stappen zet naar een meer ecologische levensstijl. Tijdens deze Masterclass host ik de video-interviews. Doe mee met mij aan deze unieke Masterclass! Contacteer mij in geval van enige vraag.

Wat krijg je?

 1. Video-interviews met gepassioneerde changemakers die expert zijn in hun vak.
  Elke week halen we een ander thema aan. Scroll naar beneden voor meer details.

 2. Wekelijkse challenge: elke week krijg je een nieuwe uitdaging. Daag jezelf uit en ga aan de slag!
   

 3. Stel al jouw vragen aan de changemakers, Emilia of de Mixua-community via een gesloten forum. Maak bovendien eco-vrienden met dezelfde positieve instelling als jij.
   

 4. Jouw investering in levenslange kennis en unieke ervaring bedraagt slechts €11.25 per module. 

Jocelijn G.

Super interessante tips & tricks en verhalen van duurzame ondernemers. Erg Inspirerend.

Tine V.H.

Emilia maakt er een zeer interessante en aangename beleving van met veel inspiratie om mee te nemen. Aanrader!

Lut M.

Ik vond het erg leuk: veel nuttige info van de “insiders” zelf, aandacht voor het “waarom”, op een leuke manier gebracht (dialoog, interactie) en de uitdagingen om er onmiddellijk zelf mee aan de slag te gaan! 

Inhoud 4 modules

 1. Voeding: Een van de meest impactvolle veranderingen om wat ecologischer te  leven is meer plantaardige voeding eten. Wat is de impact van veeteelt? Hoe krijg je de kids of partner mee? Waar moet je op letten? Waar vind je inspiratie? EVA vzw is een van de meest bloeiende en snelst groeiende vegetarische organisaties in Europa die je graag hiermee helpen.
   

 2. Eerlijke mode: Het is niet gemakkelijk om te weten of kleren op een ecologische en fairtrade manier gemaakt zijn. Soraya, designer van studio AMA, geeft haar tips mee. Deze Gentse changemaker herdenkt de mode-industrie en maakt unieke kledingstukken uit restafval van de lokale textielindustrie. 
   

 3. Verzorging: Om de ingrediëntenlijst van verzorgingsproducten te verstaan, moeten we bijna een Master in chemie hebben. Ontdek o.a. tips om de ingrediëntenlijst snel te lezen, met welke ingrediënten we moeten opletten en waarom zelf producten maken duurzamer is dan de supermarktmerken. Herboriste Marion van Marion Maakt neemt je mee in de wereld van kruiden, planten en DIY.
   

 4. Urban farming: Microgroenten zijn een opmars aan het doen. Wat vroeger slechts een mooie versiering was op de borden van chef-koks was, is nu een erg gewilde superfood. Gentse stadsboerderij PachaGreens, genomineerd voor de newB award voor innovatieve nieuwkomer in de landbouw, kweekt (h)eerlijke microgroenten volgens de principes van duurzaamheid. Waarom zijn microgroenten superfoods? Op welke manieren kan je deze klaarmaken? Hoe kan je deze zelf kweken?

 

Copyright © 2020 Mixua - all rights reserved - hello@mixua.be