• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

De webshop wordt dubbel zo groot en dit doe ik niet alleen ;)


Ik heb de eco webshop Mixua een jaar geleden opgestart met als doel om ecologische producten toegankelijker te maken. Ecologisch leven is een uitdaging vandaag de dag, het is veel gemakkelijker om niet ecologisch te leven, but what's the fun in that? ;)

Toen ik verhuisde van Brussel naar Kapelle-op-den-Bos was het een extra uitdaging omdat er geen winkels zijn met ecologische producten. Wanneer ik bijvoorbeeld een verpakkingsvrije shampoo wou kopen, moest ik ofwel de wagen nemen ofwel lang op de trein zitten. Niet houdbaar op lange termijn dus. Toen ik ontdekte dat het in dat geval ecologischer was om het via de post, met een busje, te laten overkomen, was dit een "aha!" moment. Zo ontstond de eco webshop Mixua. Fast-forward naar een jaar later, heb ik zoveel duurzame producten en gepassioneerde mensen ontdekt en ontmoet. Wat een plezier!

Een van de personen die ik in mijn zoektocht heb ontmoet is Silke. Zij contacteerde mij via Instagram omdat zij ook graag een ecologische webshop wou opstarten en we konden misschien samenwerken. En dat bleek het begin van een hele avontuur te zijn!

Zes maanden hebben we samen zitten werken aan het testen en selecteren van de beste duurzame producten voor dagelijks gebruik die er momenteel te verkrijgen zijn binnen een redelijke radar rond België. Maar daar stopt het niet.

Deze producten hebben een woordje uitleg nodig omdat ze nieuw en anders zijn. Daarom zal Silke elke week een video maken om uit te leggen hoe ze stap voor stap haar levensstijl duurzamer maakt. Ook zullen we via Facebook en Instagram tips & tricks meegeven. Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als wij!

Ga alvast een kijkje nemen: www.mixua.be/shop

In deze video leggen we alles uit:

Warme groetjes

Emilia


Copyright © 2021 Mixua - all rights reserved - hello@mixua.be - BE0733 569 923 (België)