• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Welke lichaamszepen zijn gezond en ecologisch?


Zie jij ook alleen maar plastic wanneer je kijkt naar jouw badkamerproducten? Silke, de verantwordelijke van de Mixua webshop, nam al haar producten uit haar badkamer en bekijkt ze onder de loep met de vraag "Hoe kan dit nu beter?" Deze week staan de lichaamszepen in de kijker. Ontdek onze tips & tricks! Bekijk de vlog hier:

Hier kan je de producten vinden waar we over uitleggen: Le Véritable, Habeebee Savon Tonic, Habeebee Savon Doux (ook baby), Habeebee lipbalsem.

Meer ecologische inspiratie en tips & tricks:

Facebook @mixua.eco

Instagram @mixua.eco

Over Mixua

Mixua gelooft dat iedereen een positieve impact kan maken. Daarom willen we inspireren op weg naar een meer ecologische levensstijl. Dit doen we via verschillende activiteiten zoals de Eco Tours, online workshops en online ontdekkingsgids.


Copyright © 2021 Mixua - all rights reserved - hello@mixua.be - BE0733 569 923 (België)