top of page

Veiligheidsmaatregelen in tijden van covid?

Groepen zijn maximum 10 personen zodat de afstand van 1,5m kan gerespecteerd worden wanneer we buiten zijn. Wanneer we in winkels binnen gaan, doen we allemaal onze mondmasker op. De gids heeft altijd ontsmettingsmiddel bij. In alle stops is er ook ontsmettingsmiddel.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving en betaling in geval van lockdown?
Je inschrijving blijft geldig. Je kan kiezen voor: (1) verplaatsen naar een nieuwe datum, (2) omzetten naar een cadeaubon, (3) gebruiken voor een online workshop naar keuze. Mail naar hello@mixua.be om je keuze door te geven.

Kan ik een terugbetaling krijgen als ik mijn participatie van de Eco Tour annuleer?

Ja, dat kan! Als je (meer dan) een week op voorhand annuleert, kan je kiezen om een volledige terugbetaling te krijgen of om een volgende tour mee te doen. Als je minder dan een week op voorhand annuleert, kunnen we je niet terugbetalen, maar je kan wel meedoen op een volgende datum naar keuze of je kan het gebruiken voor een van onze online workshops. Je kan annuleren door simpelweg te schrijven naar: hello@mixua.be. Als je ons schrijft, graag vermelden welke optie je verkiest. 

Hoe lang duurt de Eco Lifestyle Tour?

De Tour duurt ongeveer drie uur. Dit is telkens afhankelijk van het ritme van de groep.

Moet ik iets meenemen op de Eco Lifestyle Tour?

Je hebt niets speciaal nodig voor de Tour, alleen je goede vibes :) We raden je aan om comfortabele schoenen aan te trekken om te wandelen. Voel je vrij om je fotocamera mee te brengen om je ontdekkingen vast te leggen.

Kan ik reserveren voor een groep, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje of een andere speciale gelegenheid?

Jazeker! Hiervoor hanteren we groepsprijzen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en met hoeveel jullie zijn via hello@mixua.be. We sturen jou dan een gepersonaliseerde prijsofferte door.

Kan ik een Eco Lifestyle Tour boeken als teambuilding activiteit?

Yes! Klik hier om er meer over te weten.

In welke taal is de Eco Lifestyle Tour?

Er worden Tours georganiseerd in het Nederlands, Engels en Frans. Op de bookingspagina kan u de taal vinden bij de datums.

Kan ik vroeger vertrekken van de Tour?
Jazeker. Graag rekening houden dat we in dit geval geen terugbetaling kunnen doen voor het deel dat je er niet bij kan zijn.


 

bottom of page