Over Mixua

portret Emilia.PNG

Hallo! Ik ben Emilia, oprichtster van Mixua. Ik help jou als coach graag eco-vriendelijker leven via de Eco Teambuilding, Eco Lifestyle Tour en E-Shop.

Ik ben geboren in Argentinië (Santa Fé) en opgegroeid in Gent. Ik heb Economische Wetenschappen gestudeerd in België. Hier is mijn passie voor circulaire economie opgewekt. Ik hou ervan om door de straten te wandelen en nieuwe 'groene' winkels en producten te ontdekken. Ik doe mijn eigen onderzoek naar betrouwbare informatie en ik leer graag Belgische en internationale trendsetters van de eco-scene kennen. 

Ik geloof in een urban lifestyle waar fun, comfort en respect voor de natuur samen gaan.  Daarom heb ik Mixua opgericht. De naam Mixua verwijst naar 'mijn keuze'. Het is een woordenspel tussen het spaans woord  ‘mi' ('mijn') en het frans woord 'choix’ ('keuze'). Ieder persoon kan namelijk een positief verschil maken door haar/zijn bewuste keuzes.

Het doel van Mixua is om mensen die geïnteresseerd zijn in een eco-vriendelijke levensstijl te helpen tijd en geld te besparen. Hoe? Via de Eco TeambuildingEco Lifestyle Tours en via de Eco E-Shop. In de blog deel ik graag mijn tips, ontdekkingen en uitdagingen om jou te helpen.

Wil je graag samenwerken? Schrijf mij.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
2G5A6932.jpg

Ik ben Boyana, coach bij Mixua. Geboren en opgegroeid in Bulgarije. 16 jaar geleden ben ik verhuisd naar Brussel en verliefd geworden op deze prachtige stad. Ik heb een aantal jaren in marketing gewerkt, maar achter een bureau zitten was niet mijn ding. Dus stopte ik in 2017 met mijn 9-to-5-baan om ondernemer te worden. Het was het begin van mijn "groene" reis.

 

Tijdens mijn carrièreovergang ontmoette ik zoveel inspirerende makers van lokale merken en innovatieve ondernemers dat ik de drang voelde om hen te helpen. Hoe dieper ik groef, hoe meer ik twijfels had over onze manier van kopen en consumeren van producten. Ik werd me bewust van de manier waarop producten worden gemaakt en wat er met hen gebeurt als we eenmaal klaar zijn met het gebruik ervan. Ik begon te schrijven over mijn ecotransitie op Instagram (@beyond.the.hashtag) en zo heb ik Emilia leren kennen.

Hier delen we nu onze passie voor lokale producten en duurzame merken door middel van de Eco Lifestyle Tours en Eco teambuildings.

 

Leuke feiten

Passie: mensen ontmoeten met inspirerende ideeën

Verslavingen: chocolade, koffie en mijn telefoon

Eco-uitdaging: het vinden van kwaliteitsvolle cosmetica

Favoriet citaat: Het leven gaat niet over wachten tot de storm voorbij is. Het gaat over leren dansen in de regen.

 
Let's connect!
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
Schrijf ons:
hello@mixua.be
Hulp nodig om op het 'groene' pad te blijven? 
Schrijf je in om de nieuwe blog posts in je inbox te ontvangen.
Copyright © 2018 Mixua - all rights reserved - hello@mixua.be