top of page
natuurlijke verzorging, DIY, eco lifestyle, marion maakt, masterclass, zero-waste, changemakers
microgroenten, stadsboerderij, pachagreens, changemakers, duurzame ondernemers, ecologie, eco lifestyle, masterclass, zero-waste, duurzaam
EVA vzw, masterclass, vegan, plantaardige voeding, inspiratie, masterclass, duurzaam, duurzaamheid, ecologie, natuur
eerlijke mode, fair fashion, slow fashion, fairtrade fashion, eco fashion, studio AMA, masterclass, duurzaam, ecologie

Online Workshop

In 1 maand een meer ecologische levensstijl

Online workshop: In 1 maand een meer ecologische levensstijl

Prijs: €35 per persoon

Duur: 1 maand
 

Niveau: beginners 
 

4 online modules: elke week één module van +/- 25 minuten 

Deze workshop kan je volgen wanneer en waar je wilt. 

Je wil graag (verder) stappen nemen naar een meer ecologische levensstijl, maar je vindt geen nieuwe inspiratie of je hebt een duwtje in de rug nodig?
 

Tijdens deze online workshop krijg je veel inspiratie, informatie en leuke uitdagingen om via je levensstijl een positieve impact te maken. Of je nu net begint met een duurzame levensstijl, of al stappen zet, voor iedereen valt er veel te ontdekken aangezien een duurzame levensstijl persoonlijk is.
 

Elke week reizen we naar een andere wereld van een ecologische levensstijl: eten en keuken, de kleerkast, natuurlijke verzorging en de badkamer, en ten slotte creatieve innovatie (4 modules). Bovendien heb ik gepassioneerde 'changemakers' die expert zijn in hun vak aangesproken zodat je kan leren van de beste.

 

Test en verdiep jouw kennis en ontmoet de duurzame 'changemakers' van vandaag. Klaar om nog een grotere positieve impact te maken?

IMG_20200925_231512_065.jpg

Hallo! Ik ben Emilia.

Ik ben eco-gids en oprichtster van Eco Tours Mixua.
Mijn missie is jou helpen om inspiratie op te doen en plezier te beleven terwijl je stappen zet naar een meer ecologische levensstijl. Doe mee met mij aan deze leuke online workshop! Contacteer mij in geval van enige vraag.

Wat krijg je?

 1. 4 modules van +/- 25 minuten vol met tips & tricks, video-interviews met experts en uitdagingen om actie te (blijven) nemen. Elke week reizen we naar een andere ecologische wereld. Scroll naar beneden voor meer details.

 2. Wekelijkse challenge: elke week krijg je een nieuwe uitdaging. Daag jezelf uit en ga aan de slag!
   

 3. Stel al jouw vragen aan via een gesloten forum.
   

 4. Jouw investering in levenslange kennis en unieke ervaring bedraagt slechts €8 per module. 

0.jpg

Jocelijn G.

Super interessante tips & tricks en verhalen van duurzame ondernemers. Erg Inspirerend.

45370900_10217477543588065_1558428539756

Tine V.H.

Emilia maakt er een zeer interessante en aangename beleving van met veel inspiratie om mee te nemen. Aanrader!

Capture.PNG

Lut M.

Ik vond het erg leuk: veel nuttige info van de “insiders” zelf, aandacht voor het “waarom”, op een leuke manier gebracht (dialoog, interactie) en de uitdagingen om er onmiddellijk zelf mee aan de slag te gaan! 

Inhoud 4 modules

 1. Voeding: Een van de meest impactvolle veranderingen om wat ecologischer te  leven is meer plantaardige voeding eten. Wat is de impact van veeteelt? Hoe krijg je de kids of partner mee? Waar moet je op letten? Waar vind je inspiratie? EVA vzw is een van de meest bloeiende en snelst groeiende vegetarische organisaties in Europa die je graag hiermee helpen.
   

 2. Eerlijke mode: Het is niet gemakkelijk om te weten of kleren op een ecologische en fairtrade manier gemaakt zijn. Soraya, designer van studio AMA, geeft haar tips mee. Deze Gentse changemaker herdenkt de mode-industrie en maakt unieke kledingstukken uit restafval van de lokale textielindustrie. 
   

 3. Verzorging: Onze huid is ons grootste orgaan en absorbeert wat we erop aanbrengen. Echter, om de ingrediëntenlijst van verzorgingsproducten te verstaan, moeten we bijna een Master in chemie hebben. Ontdek o.a. tips om de ingrediëntenlijst snel te begrijpen, met welke ingrediënten we moeten opletten en waarom zelf producten maken duurzamer is dan de supermarktmerken. Herboriste Marion van Marion Maakt neemt je mee in de wereld van kruiden, planten en DIY.
   

 4. Urban farming: Microgroenten zijn een opmars aan het doen. Wat vroeger slechts een mooie versiering was op de borden van chef-koks was, is nu een erg gewilde superfood. Gentse stadsboerderij PachaGreens, genomineerd voor de newB award voor innovatieve nieuwkomer in de landbouw, kweekt (h)eerlijke microgroenten volgens de principes van duurzaamheid. Waarom zijn microgroenten superfoods? Op welke manieren kan je deze klaarmaken? Hoe kan je deze zelf kweken?

Anker 1
Anker 2
bottom of page