top of page

Ontdek Oh!rganic: alles voor een theekransje


Oh!rganic: biologische kruiden, thee, havermout, koekjes webshop belgie


Wat is Oh!rganic?

  • Biologische kruiden en kruideninfusies

  • Accessoires (o.a. theezeefjes, theepotten)

  • Lekkers voor bij de thee (koekjes, havermout)

  • Geschenkpakketten

Waar Oh!rganic vinden?


Waarom raden we Oh!rganic aan?


Oh!rganic is gegroeid vanuit Inge haar passie voor koken, kruiden, reizen en ontdekken. De kruiden van Altea waren een belangrijke inspiratie hierin, niet alleen omwille van de heerlijke geuren en de uitzonderlijke kwaliteit, maar ook de biologische en manuele productie in Griekenland.


Ster van het aanbod van Oh!rganic is de Griekse bergthee. Deze kruideninfusie vol antioxidanten heeft een ontspannende werking en inspireerde Inge tot het maken van originele blends.

Om de kruidenthee optimaal te zetten, zijn de juiste accessoires erg handig en niet makkelijk te vinden, dus Inge is op zoek gegaan naar koekjes, honing, praktische accessoires en keramiek om de theebeleving volledig te maken.


Al de producten die Oh!rganic aanbiedt, worden artisanaal, lokaal en zo duurzaam mogelijk geproduceerd en verpakt. Deze start-up werkt namelijk rechtstreeks samen met coöperatieve boeren en producenten die dezelfde duurzame waarden delen. De kruiden worden biologisch (vrij van pesticiden) gekweekt en worden lokaal door een maatwerkbedrijf uit regio Antwerpen verpakt. Hierdoor helpt Oh! mee aan duurzame en lokale tewerkstelling én wordt transport beperkt.


Verder zijn ook de accessoires zo duurzaam mogelijk, zoals lokaal glas, handgemaakt en loodvrije keramiek. Telkens er een duurzamer alternatief voorhanden is, wordt het aanbod aangepast. Oh! draagt zelf het EU Biolabel en het Biogarantie label.


Kortom, hier vinden we alles voor een (h)eerlijk theekransje!

Ga verder verder naar de website / webshop van Oh!rganic.

Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.Comentarios


bottom of page