top of page

Ontdek het duurzame bloemenatelier Tilia Flowers in Leuven
Wat is Tilia Flowers?

  • Duurzaam en seizoensgebonden bloemenatelier: verse boeketten, droogbloemen, planten

  • Workshops zoals handletteren of brushletteren of met droogbloemen

  • Voor speciale feestgelegenheden zoals babyborrel of communie en bedrijven


Waar kan ik Tilia Flowers vinden?

  • Bekijk het aanbod in de webshop

  • Bezoek de winkel: Henricus Wittebolsstraat 6, 3018 Wijgmaal (vanaf 30 april 2022)


Waarom raden we Tilia Flowers aan?

De passie van Louise voor bloemen en bloemschikken zit er al heel lang in. Als kind vond ze het geweldig om een boeket of bloemstuk voor haar mama te creëeren. 26 jaar later besloot Louise om van haar passie haar (bij)beroep te maken en een webshop te starten, wat nu uitgegroeid is tot haar eigen bloemenwinkel in Wijgmaal (Leuven).


In Tilia Flowers wordt er enkel gewerkt met lokaal geteelde bloemen of biologische Belgische bloemen. We vinden hier een prachtig assortiment aan verse bloemen, droogbloemen, planten en decoratieve artikelen voor binnen en buiten.


Bij Tilia ligt ook de nadruk op imperfectie. Louise gaat niet op zoek naar de perfecte bloem, zonder insecten op of rare buiging, wel naar de bloemen die nog puur ruiken en de perikelen van de natuur volgen. Op deze manier wil Louise ons helpen tot rust laten komen, op dezelfde manier dat de bloemen haar rust geven.


Verder kunnen we hier op terecht voor creatieve workshops voor volwassen of kids. Denk aan bloemschikken of handletteren. Een plek of even tot rust te komen. Het hoofd volledig leegmaken, creatieve tijd nemen en puur iets maken op gevoel.


Als je trouwens nog op zoek bent naar een moederdag cadeau, dit jaar heeft Tilia een speciale collab collectie: cadeauboxen of cadeautjes voor de chaotische mama’s, overwerkte mama’s tot de plantmoms. Alles is lokaal en duurzaam gemaakt door ondernemende vrouwen.
Ga verder naar de website van Tilia Flowers.


Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.


Comments


bottom of page