top of page

Ontdek de honing en honingproducten van Bees-Api Brussel


fair fashion, natural beauty, duurzaam, eerlijk & natuurlijk hasselt belgie mAke

Wat?

  • Variëteit aan (h)eerlijke honing, verzorging op basis van honing, thee's en cadeaupakketten

  • Er worden ook activiteiten georganiseerd m.b.t verantwoorde bijenteelt

  • Adopteer een bijenkorf


Waar?

  • Online: Bekijk de webshop van Bees-Api


Waarom raden wij Bees-Api aan?


Hou je van honing, dan moet je Bees-Api geprobeerd hebben. Heerlijk qua smaak en met zorg geproduceerd op de daken van Brussel. 100% Belgisch en 100% natuurlijk.


Het begon allemaal in 2013 met Neset, een alumni aan de veterinaire school, die twee bijenkorven installeerde in zijn tuin in Brussel. De bomen droegen geen vruchten meer vanwege het gebrek aan bestuiving. Destijds wist hij niet veel van bijenteelt, maar hij werd al snel gefascineerd en verleid door deze kleine beestjes. Door deze interesse leerde hij in korte tijd meer over de bijenteelt en ontmoette hij andere imkers, waardoor hij zijn kennis kon verdiepen en verrijken.


Met een jong en geëngageerd team is Bees-Api Brussels nu fier om lokale, natuurlijke honing van hoge kwaliteit te produceren en zo bij te dragen tot het behoud van de natuur. Bees-Api verzekert zorg voor het welzijn van bijen, respect voor het milieu en verantwoorde bijenteelt.


Je kan bovendien ook een bijenkorf adopteren! Je ontvangt dan elk jaar 10 kg honing voor jezelf, of om te delen met anderen ;) Je draagt dan ook bij aan het behoud van een bijenkorf en zijn leefomgeving, maar ook aan de biodiversiteit in Brussel. Jouw financiële bijdrage wordt gebruikt voor het planten van 16 bomen per jaar via reforest 'ACTIE, en voor de WWF-associatie waaraan 1% van de winst wordt gedoneerd.
Ga verder naar de website van Bees-Api Brussel.


Ga terug naar de online ontdekkingsgids Mixua.


Comments


bottom of page