top of page

Ontdek Something Green: het eerste online verhuurplatform voor je babyuitzetWat is Something Green?

  • Online huurplatform waar we alles vinden voor de baby- en kinderkamer: kinderwagens, autostoelen, co-sleepers, reisbedjes, fietstrailers, enz.


Waar kan ik Something Green vinden?

  • Bekijk het aanbod in de verhuurplatform

  • Bezoek de winkel: Atelier BéBé in Onze-Lieve-Vrouwestraat 22 - Mechelen


Waarom raden we Something Green aan?

Met Something Green lanceren Lore en Marie het eerste duurzame online verhuurplatform in België voor de babyuitzet. Voor degenen onder ons die liever huren in plaats van kopen. Een circulaire rental service dus!


Lore baat al zes jaar lang de babyspeciaalzaak ‘Atelier BéBé’ uit in Mechelen. Door die jarenlange ervaring met babyuitzet, geboortelijsten en de allerkleinste klanten weet zij als geen ander wat jonge ouders allemaal nodig hebben. “Met Something Green willen we ouders vooral ontzorgen én ontspullen, want zorgen en spullen zijn er al genoeg met kleine kinderen in huis”, vertelt medeoprichtster Lore. “Op ons verhuurplatform kunnen klanten hun favoriete items uitkiezen, bepalen hoe lang ze willen huren en deze aan huis laten leveren.”


We kunnen er kinderwagens, autostoelen, co-sleepers, reisbedjes, fietstrailers,… huren. We kunnen producten voor een korte periode huren - bijvoorbeeld een reisbedje om mee op vakantie te nemen - maar we kunnen ook een autostoel voor een jaar lang in huis halen. Helemaal op maat van de gezin. Wanneer we de producten niet meer gebruiken, moeten we ze niet opbergen op zolder of verkopen op tweedehandssites maar kunnen we ze gewoon terugsturen. Handig toch!


Wil je graag de producten in real life ontdekken, dan kan dat ook altijd bij het eerste verdeelpunt ‘Atelier BéBé’ in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 22 in Mechelen. Something Green zal een online platform zijn waar iedereen in Vlaanderen zijn favoriete producten kan uitkiezen, bestellen en aan huis laten leveren.


Ga verder naar het verhuurplatform Something Green.


Ga terug naar de online ontdekkingsgids Mixua.


コメント


bottom of page