• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Mei Plasticvrij Tip #1: hier stap je de wereld in van natuurlijke en plasticvrije verzorgingAls een van de ambassadeurs van Mei Plasticvrij en oprichtster van Eco Tours België zal ik elke donderdag vertellen over een van mijn favoriete ecologische adresjes in een andere stad.


Vandaag neem ik jullie mee naar Brussel, naar de gezellige boetiek Les Savons de Lyna waar we de wereld van de natuurlijke en plasticvrije verzorging binnen stappen.


Het is niet gemakkelijk om natuurlijke verzorging te vinden zonder plastic verpakking. Gelukkig vinden we hier een groot aanbod: zowel 'kant-en-klare" verzorging zoals tandpasta gemaakt van natuurlijke ingrediënten in een glazen potje, als grondstoffen om eigen verzorging zelf te maken (DIY) zoals shea butter.Bovendien kan ik hier altijd terecht met mijn vragen over persoonlijke verzorging of ingrediënten. De eigenaar, Sébastien, heeft hier een grote kennis van en bezoekt vaak zijn leveranciers. Op deze manier heeft hij een transparante kijk op de productie en kent hij zijn producten door en door. De meeste leveranciers komen trouwens vooral van Frankrijk, dus de producten leggen slechts korte afstand.


Wil je jouw badkamer wat meer plasticvrij maken? Ik nodig je uit om deze boetiek of hun webshop een bezoekje te brengen.


Wil je graag meer eco-pareltjes ontdekken in Antwerpen? Of op zoek naar ecologische tip & tricks? Doe dan mee met een van onze maandelijkse Eco Tours of boek het als teambuilding!


Copyright © 2020 Mixua - all rights reserved - hello@mixua.be - BE0733 569 923