top of page

Ontdek de biokledingswinkel van Anders Getint in Leuven


Anders Getint Leuven biokledingswinkel dames en heren duurzame kleding

Wat is Anders Getint?

  • Biokledij voor dames en heren

  • Ecospullen zoals wasmagneten en wasnoten, juweeltjes, sjaals, vilten spulletjes en badlinnen in biokatoen


Waar Anders Getint vinden?

  • Bezoek de winkel: Diestsestraat 148, 3000 Leuven

  • Bekijk de webshop van Anders Getint


Waarom raden we Anders Getint aan aan?

De winkel van Anders Getint in Leuven is een belevenis. We worden er helemaal ondergedompeld in een kleurige sfeer, waar je materialen kan voelen en passen.


Kathleen, Hilde, Jorun en Tannekin staan klaar om ons te helpen bij het samenstellen van een favoriete, duurzame outfit. Hier vinden we merken zoals Melawear, Munoman en Froy&Dind.


Op de gelijkvloers vinden we bio-dameskleding en schoenen, stoffen maandverband en ecotampons, wasmagneten en wasnoten, juweeltjes, sjaals, vilten spulletjes, badlinnen in biokatoen. Op de eerste verdieping vinden we bio-herenkleding, ecologische schoenen voor heren en bio bedlinnen.


Ben je op zoek naar baby-en kinderkleding? Dan kan je bij Doekjes en Broekjes terecht, het broertje van Anders Getint. Precies aan de overkant van de straat.


Biokatoen is beter voor het milieu én voor de huid. Dit betekent katoen die afkomstig is uit de biolandbouw. Hierbij wordt een levende bodem gecreëerd die minder water verbruikt en waarop geen schadelijke pesticiden worden gebruikt.


Bij de meeste merken die Anders Getint verdeelt, gebeurt het verwerken van de biokatoen tot kledij in Westerse landen. Anderzijds, sommige kledingmerken kiezen om de kledij te laten maken in Oosterse landen, uiteraard wel volgens de fairtrade principes. Altijd streven ze naar het GOTS-label voor al hun kleding.
Ga verder naar de webshop van Anders Getint.


Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.


Comments


bottom of page