top of page

Ontdek de (h)eerlijke kruiden en honingproducten van Bee@DenHof


honing, honingproducten en natuurlijke thee en theekruiden vlaanderen Bee at den hof

Wat is Bee@DenHof?

  • Variëteit aan puur natuurlijke, (h)eerlijke kruidenthees en keukenkruiden

  • Er worden ook workshops georganiseerd m.b.t deze thema's

  • Word meter of peter: Wil je graag een bijenkast in je eigen tuin, wil je je eigen honing slingeren of wil je ook eens een imkervest aantrekken en helpen bij het verzorgen van de bijen?


Waar Bee@DenHof vinden?


Waarom raden wij Bee@DenHof aan?


Eef en Bart uit Herk-de-Stad zijn de gepassioneerde ondernemers erachter. Eef is herborist en verzorgt het aspect van de kruiden. Voor elke thee of kruidensamenstelling gaat Eef weldoordacht te werk. Welke kruiden passen goed bij elkaar, in welke combinatie versterken kruiden of planten mekaar, voor welke toepassing is de kruidenmix. Bart is professioneel imker en verzorgt het aspect van de imkerij.


Zoals je misschien weet, kampen bijen met voedseltekort door de afname van bloemenvelden en ze worden bedreigd door verdelgingsmiddelen. Het is echt nodig dat we de bijen helpen. Gelukkig stijgt de populariteit van de imkerij, zodat de bijen hulp krijgen.


Wil je een stapje verder gaan? Wil je graag een bijenkast in je eigen tuin, wil je je eigen honing slingeren of wil je ook eens een imkervest aantrekken en helpen bij het verzorgen van de bijen? Dan kan je een peterschap aangaan! Je hebt de keuze uit verschillende formules.




Ga verder naar de website of webshop van Bee@DenHof.

Ga terug naar de online Ontdekkingsgids Mixua.


bottom of page